DDL stævne 5-6 I Samsø Dart Club

Så kom turen til Samsø. Der var mødt spiller op fra den ene og anden side af Samsø, samt fra Samsø selv. Vejeret kunne vi heller ikke klage over det var igen med os.

Lørdag blev der spillet i alle 3 rækker. I Dame B rækken blev der spillet bedst af 5 sæt i puljen og 7 sæt i finalen. Finalen stod mellem Hanne Hoffmann og Anne Utke, som Anne trak sig ud af som vinder. Stort tillykke til Anne. På 3-4 pladsen kom Diana Lubcke og Susanne Zoller, tillykke til jer alle sammen.

I Herre B blev der også spillet og her stod finalen mellem Patrick Heinsøe og Lars Tranholm her trak Patrick det længste strå. Tillykke til Patrick. På 3-4 pladsen kom Kim ”9 Dart” Jensen og Steen Lubcke. Tillykke til jer allesammen. Det skal lige nævnes at Patrick efter sin sejer i Herre B syntes at han ville prøve kræfter med Semi Pro dagen efter, sådan.

I semi Pro blev der spillet bedst af 11 i puljen, da vi nu var på Samsø og folk ikke skulle hjem, kunne vi lige så godt få så meget spil ud af det som muligt. I semi finalen mødtes Per Laursen og Daniel Jensen. Den kamp vinder Per og er nu klar til finalen. I den anden semi finale mødtes Gleen Honore og Søren Hedegård. Den kamp vinder Hedegård og dermed mødtes Laurits og Hedegård i finalen. Det blev en medrivende kamp hvor de måtte ud i alle 11 set. Laurits lave to 14 darter som Hedegård svare igen på med to 12 dater, de må ud i alle 11 sæt som Hedegård vinder. Tillykke til Hedegård og alle andre der deltog lørdag.

Søndag i Dame B, stod finalen igen mellem Anne Utke og Hanne Hoffmann, igen trak Anne sig som vinderen. Tillykke til Anne. På 3-4 pladsen kom Susanne Zoller og Simone Zoller. Tillykke til jer alle sammen.

I Herre B stod finalen mellem Ralph Køster og Kim ”9 dart” Jensen. Her trak Ralph sig som sejreherre. Tillykke til Ralph. På 3-4 pladsen kom Lars Tranholm og Benny Hansen. Tillykke til jer alle sammen.

I semi Pro blev der spillet bedst af 7 i cup. I semi finalen mødtes Søren Hedegård og Per Laursen og her vandt Hedegård. I den anden semi finale mødtes Daniel Jensen og Niels Heinsøe og her vandt Heinsøe. Dermed mødtes Hedegård og Heinsøe i finale, hvor Heinsøe trak sig som sejerherre i en kamp der bar præ af at jeg tror at begge spiller havde været ude i en hård semi finalekamp inden. Tillykke til Heinsøe og alle andre der deltog søndag.

Laveste dart stod Daniel Jensen for med en 11 darter lige i hovet på mig. Højeste lukker gik også til Daniel med en 160 lukker lige i hovet på mig igen. Godt spil! Brian Jensen lavede ikke mindre end 13. 180 hen over weekenden. Det skal også lige nævnes at Ivan Larsen var på vej mod en 9 darter men missede 8 pilen på trible 19.

Stævne 7 og 8, bliver spillet i Assens Dart Klub så kom frisk og vær med. Der kommer opslag om det senere.

Tak til Samsø Dart Club for et fint afholdt stævne. Tak til pigerne i køkkenet der som særvanligt serverede noget dejligt mad.
Jeg vil lige undskylde den sene opdatering men der er gået sommerferie i den og jeg skulle lige have alle resultater. God sommer til jer alle sammen og jeg håber at vi ses efter sommerferien.

Vi ses til næste stævne.
Mvh. Heinsøe

Comments

comments