SDC København veloverstået

Så er første SDC stævne på dansk grund i år overstået og det med en stor overraskelse.
SDC´s Youth turnering løb også af staben, dog ikke med så mange unge danske spiller som man kunne have håbet på, når man tænker på at det er en kæmpe chance for at komme til PDC WM. Daniel Jensen greb chancen og står lige pt. til at skulle til PDC WM Youth i december, på kun en enkel spilledag. Der er stadigvæk et Youth stævne tilbage og det vil sige, at med det rigtige resultat kan alt lade sig gøre. Sidste Youth stævne vil blive afholdt i Sverige. Så, grib nu chancen, I unge mennesker, og kom og deltag. Det kunne gå hen og blive en rigtig fantastisk oplevelse. Stort tillykke til Daniel Jensen med sejren i Youth og dermed topplaceringen på OOM og en mulig deltagelse til PDC WM. TILLYKKE Daniel Jensen.

Til SDC stævnet var det dejligt at se så mange nye dansker deltage og at mange der klarede sig godt. Lørdag stod finalen mellem Daniel Larsson og Magnus Caris. En spændende kamp som Daniel Larsson vandt. Det kan lige nævnes at tidligere på dagen havde vores unge ven, Daniel Jensen tvunget Magnus Caris ud i alle 11 set, men han tabte desværre 6-5. TILLYKKE til Daniel Larsson med sejren lørdag.

Søndag var så dagen hvor Daniel tog revanche og slog Magnus i semi finalen og var dermed klar til finalen, hvor han mødte Kim Viljanen. Kim var den rutinerede og tog første pladsen søndag og samtidig strøj han til tops på OOM. TILLYKKE Kim Viljanen med sejren søndag.

En stor tak skal lyde til alle tavleføre, I er en fantastisk hjælp. Det kan lige nævnes at lørdag havde de tilsammen tjent ca. 4000 kr. på at tage tavler.

Til slut vil jeg gerne sige tillykke til de spiller der har kvalificeret sig til World Cup of Dart.
Danmark. Per Laursen og Daniel Jensen
Finland. Kim Viljanen og Marko Kantele
Norge. Robert Wagner og Cor Dekker
Sverige. Magnus Caris og Daniel Larsson.

Vi ses til næste stævne.

Mvh. Heinsøe

Comments

comments