DDL stævne 3-4 i Kælderen

Så er 3-4 stævne i DDL vel overstået. Stævnet foregik i Kælderens nye lokaler og jeg må nok sig at det var nogle lækre lokaler, hvor der var masser af plads både til spiller og tilskuer. Så et stort tillykke med det. Vi var ikke så mange som vi gerne ville have været, men vi var nok lidt udfordret af, at der i samme weekend både var Tyskland Open og nogle enkle DDU turneringskampe der også skulle afvikles. Når det så er sagt kan vi kun være glade og tilfredse og tak til dem der valgte at bruge deres weekend sammen med os andre.

Lørdag blev der spillet i alle 3 rækker. I Dame B rækken blev der spillet bedst af 5 sæt i puljen og 7 sæt i finalen. Finalen stod mellem Hanne Hoffmann og Anne Utke, som Hanne trak sig ud af som vinder. Stort tillykke til Hanne. På 3-4 pladsen kom Sofie Jahn og Susanne Zoller. Tillykke til jer alle sammen.

I Herre B blev der også spillet og her stod finalen mellem Daniel Hadbjerg og Thomas Holm. Daniel trak her det længste strå. Tillykke til Daniel. På 3-4 pladsen kom Kim ”9 Dart” Jensen og Jeppe Wille. Tillykke til jer alle sammen.

I semi Pro blev der spillet bedst af 9 sæt i pulje og bedst af 11 i cup, da vi ikke var så mange og så vi kunne få så meget spil ud af det som muligt. I semi finalen mødtes Anders (Zaar) Humlebæk og Søren Cornelius. Den kamp vinder Anders med 6-1. I den anden semi finale mødtes Bo Nielsen og Niels Heinsøe. Den kamp vinder Heinsøe 6-2 og dermed mødtes Anders og Heinsøe i finalen. Det blev en medrivende kamp hvor de måtte ud i alle 11 sæt. Heinsøe var her den skarpeste og hev kampen hjem med en 6-5 sejrer. Tillykke til Heinsøe og alle andre der deltog lørdag.

Søndag i Dame B, stod finalen mellem Sofie Jahn og Henriette Honerè. Her trak Sofie det længste strå og vandt dermed 4 stævne. Tillykke til Sofie. På 3-4 pladsen kom Susanne Zoller og Carina Hansen. Tillykke til jer alle sammen.

I Herre B stod finalen mellem Daniel Hadbjerg og Lars Pedersen. Her trak Daniel sig igen som sejreherre. Tillykke til Daniel. På 3-4 pladsen kom Peter Larsen og Patrick Heinsøe. Tillykke til jer alle sammen.

I semi Pro blev der spillet bedst af 7 i cup. I semi finalen mødtes Bo Nielsen og Glenn Honerè og her vandt Glenn med 6-2. I den anden semi finale mødtes Per Laursen og Niels Heinsøe og her vandt Per 6-1. Dermed mødtes Per og Glenn i en yderest velspillet finale, hvor Per kunne lade sig hylde som vinder med en sejre på 6-3. Tillykke til Per og alle andre der deltog søndag.
I weekenden blev der lavet en del 180, hvoraf Glenn stod for ikke mindre end 11 i løbet af lørdag og søndag. Laveste dart stod Heinsøe og Anders for med hver en 12 darter. Højeste lukker gik til Andreas Hyllegaardhus med en 153 lukker. Godt spil!

Stævne 5 og 6, kommer vanen tro til at foregå på Samsø d.2-3/7 så kom frisk og vær med. Der kommer opslag om det senere.
Endnu en gang tillykke til Kælderen med de nye lokaler og tak for god service.

Vi ses til næste stævne.
Mvh. Heinsøe

Comments

comments